top of page

Marsipan av mandler og dadler

Oppdatert: 13. des. 2020


Hjemmelaget og smaksrik marsipan, som du kan dyppe i sjokolade, forme til figurer, eller spise som den er. Det blir ikke jul uten marsipan! Dette er en litt grovere utgave, men den er fortsatt like julete og godt.


Tilberedningstid: 10 minutter Antall porsjoner: 2 stk marsipanpølser


 

Dette trenger du:

80 gr dadler uten stein

200 gr mandler

1 ts honning


 

Slik gjør du:

  1. Ha alt i en blender eller foodprosessor, miks godt sammen.

  2. Rull opp til en pølse i plastfoile, og avkjøl til den setter seg.

  3. Du kan rulle små kuler som du dypper i mørk sjokolade om ønskelig. Eller du kan kjevle marsipanen ut på et bakepapir, å stikke ut figurer med f.eks pepperkakeformer.

Håper det smaker!

194 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page