Marsipan av mandler og dadler

Oppdatert: 23. nov. 2019


Hjemmelaget og smaksrik marsipan, som du kan dyppe i sjokolade, forme til figurer, eller spise som den er. Det blir ikke jul uten marsipan! Dette er en litt grovere utgave, men den er fortsatt like julete og godt.


Tilberedningstid: 10 minutter Antall porsjoner: 2 stk marsipanpølser



Dette trenger du:

80 gr dadler uten stein

200 gr mandler

1 ts honning



Slik gjør du:

  1. Ha alt i en blender eller foodprosessor, miks godt sammen.

  2. Rull opp til en pølse i plastfoile, og avkjøl til den setter seg.

  3. Du kan rulle små kuler som du dypper i mørk sjokolade om ønskelig. Eller du kan kjevle marsipanen ut på et bakepapir, å stikke ut figurer med f.eks pepperkakeformer.

Håper det smaker!

34 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS