Marsipankuler med sjokolade og nøtter


Påskesnop hører virkelig med i denne høytiden.


Hvorfor ikke lage noe av det selv. Det kan bli en fin måte og tilbringe tid med hverandre på i en ellers så travel hverdag. Det er ingenting som er så givende som å se hvor stolte de minste blir når de serverer sitt eget produserte snop.


Dette er en storfavoritt å servere for dem som elsker marsipan og nøtter.

Prøv selv du også.


Tid: 20 min. Mengde: 15-20 stk.



Du trenger:

100 gr mandler

100 gr hasselnøtter

400 gr ekte marsipan

200 gr mørk sjokolade

Litt maldonsalt



Slik gjør du:

  1. Stek nøttene på 180*c i 10-15 min til de blir litt gylden. Avkjøl og grovhakk dem og ha dem i en skål.

  2. Del marsipanen opp i like biter og rull dem til kuler.

  3. Smelt 2/3 av sjokoladen, resten grovhakkes og røres inn i den smeltede sjokoladen.

  4. Dypp marsipankulene i sjokoladen og dunk av overflødig sjokolade ved hjelp av en gaffel.

  5. Ha kulene på et bakepapir og dryss over nøttene, kvern litt maldonsalt på kulene ved hjelp av fingrene dine.

  6. Oppbevar dem i en tett boks på en kjølig plass.

Riktig god påske.

23 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS