• Kokken

Misosuppe


En superdigg misosuppe

Lyst å lage din egen knallgode misosuppe. Det er lettere enn du tror, utrolig smakfull og et spennende innsalg på middagsbordet. Servert med masse grønnsaker, stekt sopp og egg, så blir det en middag med ny smaker og opplevelser.

Du trenger:

1 liter misosuppe (kjøp ferdig misopaste og følg anvisning på pakken)

2 brett nudler

4 stk egg

1 stk gulrot

1 stk vårløk

100 gr østersopp

1 pk sukkererter

Koriander

Chili

Nori

Slik gjør du:

  1. Lag misosuppe etter anvisning på pakken.

  2. Kok egg i 7,5 minutter, avkjøl i kaldt vann og del i to.

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken.

  4. Kutt soppen i tynne strimler, og stek i en varm stekepanne til den er gyllen.

  5. Kutt sukkererter, gulrot og nori i tynne strimler. Finsnitt vårløken.

  6. Server varm suppe med kokt egg, nudler og tilbehør etter ønske.

Slurp i vei!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS