Muslibar


Knasende sprø muslibar med sjokolade.

Muslibar fullstappet med gode frø og korn. Ypperlig som mellommåltid, turmat eller treningsmat

Denne oppskriften holder til 15-20 barer



Du trenger:

150 gr mandel (grovhakket)

100 gr gresskarkjerner

200 gr lettkokte havregryn

100 gr solsikkefrø

50 gr   kokosmasse

50 gr   mørk sjokolade (grovhakket)

100 gr agave sirup (flytende honning)

100 gr peanøttsmør

1 stk    egg

50 gr   vann



Slik gjør du:

  1. Alle frø, nøtter og sjokolade har du et stekebrett med bakepapir og steker på 170 grader i 15 minutter.

  2. Bland sammen med agavesirup og peanøttsmør som du har kokt opp på lav varme.

  3. Når det har fått avkjølt seg litt blander du inn egg og vann som du har vispet sammen.

  4. Ha i en stekeform med bakepapir og press jevn med fingrene. Den skal være ca 2-3cm tykk.

  5. Stek på 160 grader i 45 minutter. Avkjøl på i romtemperatur og del i opp avlange barer.

  6. Om du vil kan du dyppe de litt i mørk sjokolade.

Oppbevares kjølig.

Håper det smaker

35 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS