Muslibar

Muslibar fullstappet med gode frø og korn. Ypperlig som mellommåltid, turmat eller treningsmat
Denne oppskriften holder til 15-20 barer
Du trenger:
150 gr mandel (grovhakket)
100 gr gresskarkjerner
200 gr lettkokte havregryn
100 gr solsikkefrø
50 gr kokosmasse
50 gr mørk sjokolade (grovhakket)
100 gr agave sirup (flytende honning)
100 gr peanøttsmør
1 stk egg
50 gr vann
Slik gjør du:
Alle frø, nøtter og sjokolade har du et stekebrett med bakepapir og steker på 170 grader i 15 minutter.
Bland sammen med agavesirup og peanøttsmør som du har kokt opp på lav varme.
Når det har fått avkjølt seg litt blander du inn egg og vann som du har vispet sammen.
Ha i en stekeform med bakepapir og press jevn med fingrene. Den skal være ca 2-3cm tykk.
Stek på 160 grader i 45 minutter. Avkjøl på i romtemperatur og del i opp avlange barer.
Om du vil kan du dyppe de litt i mørk sjokolade.
Oppbevares kjølig.
Håper det smaker