• Kokken

Nanbrød


Hjemmelagde nanbrød er perfekt til indisk.

Lag dine egne nan brød, det er ikke noe særlig stress og du kan fint variere krydder etter ønske.

Denne oppskriften er med karve og holder til 10 stk nan brød



Du trenger:

2 dl melk

1 dl kulturmelk / youghurt

1 ts tørrgjær

1 ts salt

2 ts sukker

1 ts bakepulver

400gr siktet hvetemel

1 ts karve



Slik gjør du:

  1. Ha alt det tørre i en bolle, varm opp det våte til 37 grader (ish). Spe inn mens du elter og elt deigen til den blir smidig (ca 5 minutter)

  2. Dekk deigen og hev den til dobbel størrelse.

  3. Del 10 emner, rull opp og kjevl tynn.

  4. Stek på begge sider i en panne med litt rapsolje til de bli gyllen og blåser seg opp.

Håper det smaker!

56 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS