• Kokken

Omelett med spekeskinke og en liten dessert med ananas


Omlett og en god frokost med ananas og yoghurt. Supert til frokost eller etter trening.

Det er viktig med en god start på dagen, eller en god lunsj.

Så her får du oppskrift på en enkel omelett og en super rask frokost dessert.



Du trenger 3 stk    egg

1 god   neve spinat (ca 20 gr)

4 skiver god spekeskinke (f.eks serrano)


Til desserten trenger du:

¼ stk   ananas

1 dl      kesam

hjemmelaget granola/musli



Slik gjør du:

  1. Visp sammen egg med 1 ss vann, litt salt og pepper.

  2. Stek omelett på middels varme til den begynner å sette seg, ha på spinaten og brett over.

  3. Husk å rist litt i pannen etter at du har hatt i eggeblandingen.

  4. Server omelett med noen skiver spekeskinke, desserten og en god kopp kaffe.

Håper det smaker.

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS