• Kokken

Overnattet grøt med bær


Hva passer vel bedre enn og allerede ha klar frokosten i kjøleskapet om morgenen? Da er det bare å hive seg på trenden overnattet grøt. Det er like enkelt som det er genialt, bare bland sammen ingrediensene og vips så er det ferdig.


Denne har vi laget med yoghurt, chiafrø og havregryn, som så er blitt toppet med masse gode bær og en supergod granola.Prøv deg på overnattet grøt du og, så sikrer du deg en god start på dagen.


Nivå: Enkel      Tid: 5 minutter           Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

5 dl vanilje yoghurt (eller annen smaksatt yoghurt)

0,5 dl lettkokte havregryn

3 ss chiafrø

Granola og bær etter ønske og vilje.



Slik gjør du:

  1. Bland sammen yoghurt, havregryn og chiafrø. 

  2. Fordel i skåler å sett i kjøleskapet, dekk gjerne til med litt plastfolie.

  3. Dagen etter topper du det med bær og granola etter ønske

God frokost!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS