Overnattet havregrøt med banan og blåbær


Noen ganger går det skikkelig fort i svingene om morgenen.

Hva med og allerede ha klart frokosten i kjøleskapet? Da er det bare å hive seg på trenden overnattsgrøt. Det er like enkelt som det er genialt, bare bland sammen ingrediensene og så er det ferdig.

Denne har vi laget med kesam, blåbær og havregryn, som så er blitt toppet med godsaker etter ønske.

Prøv deg på overnattsgrøt du og, så sikrer du deg en god start på dagen.

Nivå: Enkel      Tid: 5 minutter           Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

4 dl      vanilje kesam

1 dl      lettkokte havregryn

2 ss      chiafrø (kan sløyfes)

100 gr fryste blåbær 

2 stk    banan

1 pk     bringebær

Mørk sjokolade

Kokosmasse

Mandler



Slik gjør du:

  1. Bland sammen kesam, havregryn, chiafrø og blåbær.

  2. Fordel i skåler å sett i kjøleskapet, dekk gjerne til med litt plastfolie.

  3. Dagen etter topper du det med banan, blåbær, mørk sjokolade eller andre godsaker om du føler for det.

  4. PS! Du kan bytte ut blåbær med andre bær.

Håper det smaker!

10 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS