Pannebrød med hvitløk

Pannebrød er et perfekt bakverk og ha i repertoaret når du har dårlig tid.
Disse har vi laget med hvitløk og oregano, perfekt om du skal diske opp med noe italiensk, som pasta eller lasagne.
Passer også bra som type turbrød, da de ikke hever. Rask å lage, god på smak og kidsa digger det. Kan vel ikke bli bedre enn det.
Du trenger: (til 12 stk brød)
200 gr byggmel
150 gr siktet hvetemel
150 gr yoghurt naturell
1,5 dl melk
1 ts revet hvitløk (ca 1 stort fedd)
1 ss oregano
1 ts salt
1 ss bakepulver
Slik gjør du:
Ha alt det tørre i en bolle. Rør inn melk og yoghurt med en k-grind eller slikkepott.
Deigen skal være litt klissete. Trenger den mer væske så sper du inn melk
Dryss litt mel utover benken/bakeplate og kna rask sammen deigen.
Del i 12 jevne biter som du ruller litt avlang.
Press de flat med hånden. Setter de seg fast, så drysser du litt mel over.
Stek på begge sider i en forhåndsvarmet stekepanne med olje.
De skal steke et par minutter på hver side og få en gyllen fin farge.
Stekepannen bør med andre ord ikke være for varm.
Håper det smaker!