Perfekt eggerøre

En perfekt eggerøre løfter helgefrokosten til nye høyder. For ikke å snakke om 17 mai frokosten, da må den nesten være på frokostbordet.
Etter vår mening skal den være litt bløt, og det gjør du ved å lage den på litt lavere varme.
Vi bruker en stekepanne, har i litt smør å rører med en slikkepott. Litt på samme måte som om du hadde laget en vaniljekrem.
Det er lite som slår noen gode nystekte rundstykker, masse godt pålegg og en god eggerøre.
Nivå: Enkel Tid: 15 minutter Porsjoner: 1 porsjoner
Du trenger:
6 stk egg
50 gr meierismør
1 dl melk/fløte
litt salt og pepper
Slik gjør du:
Ha egg og melk/fløte i en bolle å pisk sammen med en visp. Ha i litt sort pepper og salt.
Smelt smøret i en stekepanne, bruk middels varme.
Ha i eggemixen å bruk en slikkepott eller stekespade til å «skrape» forsiktig.
Når eggerøren har begynt å bli tykk og fast, ta den ut av stekepanne å ha i en servering skål.
Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no
Håper det smaker!