Pitapizza på meksikansk vis

En enkel, rask og god helgemiddag er pita pizza. Disse har vi laget med meksikansk tilbehør, og de blir fort en slager rundt middagsbordet.
Tilberedningstid: 30 minutter Antall porsjoner: 4 stk
Dette trenger du:
8 stk pizzabrød
200 gr revet ost
1 pk kjøttdeig (eller annet kjøttfyll)
1 stk avocado
1 stk glass med god tomatsalsa
1 stk lime
1 beger rømme
1 pose tacokrydder
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader varmluft med grillelement. Stek kjøttet og ha i tacokrydder.
Fordel pitabrød utover stekebrett med bakepapir. Smør jevnt utover tomatsalsa. Ha på kjøttfyll og revet ost.
Stek pitapizza til osten er gyllen og sprø.
Server med rømme og avocadokrem, den lager du vet å mose avocado, å smake til med lime og salt. Annet tilbehør som passer godt til er tomatsalsa, syltet jalapenos, eller ananas
Håper det smaker!