top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Pitapizza på meksikansk vis


En enkel, rask og god helgemiddag er pita pizza. Disse har vi laget med meksikansk tilbehør, og de blir fort en slager rundt middagsbordet.


Tilberedningstid: 30 minutter Antall porsjoner: 4 stk


 

Dette trenger du:

8 stk pizzabrød

200 gr revet ost

1 pk kjøttdeig (eller annet kjøttfyll)

1 stk avocado

1 stk glass med god tomatsalsa

1 stk lime

1 beger rømme

1 pose tacokrydder


 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft med grillelement. Stek kjøttet og ha i tacokrydder.

  2. Fordel pitabrød utover stekebrett med bakepapir. Smør jevnt utover tomatsalsa. Ha på kjøttfyll og revet ost.

  3. Stek pitapizza til osten er gyllen og sprø.

  4. Server med rømme og avocadokrem, den lager du vet å mose avocado, å smake til med lime og salt. Annet tilbehør som passer godt til er tomatsalsa, syltet jalapenos, eller ananas

Håper det smaker!

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page