top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Potetsalat med reddik og brekkbønner


Lun potetsalat med masse grønt!

Potetsalat kommer i mange former og varianter, denne er basert på olivenolje og blandet med lettkokt reddik og brekkbønner. Enkelt og greit, som en potetsalat skal være


 

Du trenger:

1 kg     småpotet

1 pose reddik

1 pk     brekkbønner (harricot verts)

olivenolje

salt

pepper


 

Slik gjør du:

  1. Kok potetene med skallet på ferdig i lettsaltet vann. Sil av vannet og la potetene dampe litt av seg i kjellen. Avkjøl litt og del i grove biter.

  2. Kok opp litt vann med salt, del reddik i 4 og brekkbønnene i 2. Ha i vannet og kok maks 1 minutt, sil av vannet og bland sammen med potetene.

  3. Smak til med olivenolje, salt og pepper

Håper det smaker!

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page