Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS

  • Kokken

Potetsalat med reddik og brekkbønner


Lun potetsalat med masse grønt!

Potetsalat kommer i mange former og varianter, denne er basert på olivenolje og blandet med lettkokt reddik og brekkbønner. Enkelt og greit, som en potetsalat skal være



Du trenger:

1 kg     småpotet

1 pose reddik

1 pk     brekkbønner (harricot verts)

olivenolje

salt

pepper



Slik gjør du:

  1. Kok potetene med skallet på ferdig i lettsaltet vann. Sil av vannet og la potetene dampe litt av seg i kjellen. Avkjøl litt og del i grove biter.

  2. Kok opp litt vann med salt, del reddik i 4 og brekkbønnene i 2. Ha i vannet og kok maks 1 minutt, sil av vannet og bland sammen med potetene.

  3. Smak til med olivenolje, salt og pepper

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png