Pudding med gryn, frø og bær


En god start eller god avslutning eller noe midt imellom, prøv denne.

Denne gode saken her er noe man kan nyte med god samvittighet og det smaker så godt! Skal du ha en sunnere dessert så kan den faktisk brukes som det også.


Tilberedningstid: 10 min. Antall porsjoner: 2 stk.


Du trenger:

50 gr fryste bringebær

2 dl mager vanilje kesam

2 ts linfrø

2 ss havregryn

2 ts chiafrø

2 dl mager vanilje yoghurt

bringebær til topping


Slik gjør du:

  1. Bland sammen kesam med chiafrø, linfrø og havregryn. Ha i fryste bringebær.

  2. Fordel i skåler, og sett kjølig til puddingen har «satt» seg, helst over natten.

  3. Topp med friske bær.


Håper det smaker!

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png