top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Quesedilla



Tacofredag må man ha, og da kan du prøve quesedilla. Disse lefsene er fylt med kjøtt og ost før du steker de sprø i pannen. Skikkelig cheesy fredagstaco her altså. Server med en god tomatsalat og avocadokrem blir dette er perfekt slutt på en travel uke.


 

Du trenger:

650 gram kjøttdeig

1 pose tacokrydder

150 gram revet ost

8 stk tacolefser

2 stk avocado

2 pk cherrytomat

1 stk rødløk

2 stk lime

1 potte koriander


 

Slik gjør du:

  1. Stek kjøttdeig og ha i tacokrydder. Fordel tacolefser jevnt utover og fyll hver halvpart med kjøttdeig. Dryss over ost, og brett over den andre halvparten av lefsene. Disse steker du på middelsvarme til de blir sprø, og osten smelter. Gjør dette rett før servering.

  2. Del avocado i to, fjern steinen og mos avocadoen sammen med saften av 1 stk lime. Ha i litt finhakket koriander, og smak til med salt og chilipepper om du ønsker.

  3. Finhakk rødløk og kutt cherrytomat i fine biter. Bland dette sammen med finhakket koriander etter ønske, og smak til med limesaft.

Server sprø quesedillas med avocadokrem og tomatsalat.


Håper det smaker!



Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page