• Kokken

Råmarinert laks med harrisa

Oppdatert: jan. 20


Råmarinert laks med quinoa og en digg salat er en enkel, fresh og god middag.


Harrisa er en chili basert dressing som gir en herlig "kick" til middagen, så her er det lurt å ta litt hensyn til de rundt middagsbordet. Denne retten er perfekt som middag i farten eller som en god lunsj i helgene.


Særlig mye bedre og freshere blir det ikke!


Tid: 30 minutter         Porsjoner: 4 stk

Du trenger:


500 gr skinn og benfri laksefilet

3 dl      quinoa

2 stk    gulrot

½ stk   brokkoli

1 stk    avocado

½ stk   agurk

2 stk    lime

0,5 dl   olivenolje

2 ss     harrisa (oppskrift finner du her)

Koriander



Slik gjør du:

  1. Kok quinoa etter anvisning på pakken.

  2. Skrell gulrot å rasp grovt sammen med brokkolien. Kutt avocado og agurk i jevne små terninger. Smak til med litt limesaft.

  3. Kutt laksen i terning store biter. Bland sammen harrisa, olivenolje og saften av 1 stk lime.

  4. Vend laksen inn i marinade et par minutter før servering.

  5. Server med quinoa, salaten og litt koriander.

Håper det smaker!


Denne saken er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS