• Kokken

Rødbetehummus


Rødbetehummus er like godt som pålegg, eller som grønnsaksdipp

Sunt, næringsrikt og spennende på både brødskiven og til tapasen. Slik kan vi vel enkelt oppsummere rødbetehummus.


Dette er bokstavelig talt superpålegg som er stappfullt i antioksidanter og andre godsaker for kroppen din.

Uansett om du skal ha rødbetehummusen på brødskiven eller som dipp til grønnsakssticks kommer du til å føle deg like bra, som denne hummusen smaker!



Du trenger:

220 gr ferdig kokte kikerter

300 gr rødbete

1 stk hvitløksfedd

2 ss olivenolje

2 ss sitronsaft



Slik gjør du:

  1. Om du ikke har kjøpt ferdig kokte rødbeter, dekk rødbetene med vann og kok til de er mør. La rene i kaldt vann, og dra av skallet.

  2. Ha rødbete, kikerter, finhakket hvitløk og resten av ingrediensene i en hurtigmikser, og bland sammen. Smak til med litt sitronsaft og krydder etter ønske.

Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2020 Kokken og Konditoren AS