Rømmesild
Oppdatert: 13. des. 2020

Sild hører julen til, og hjemmelaget rømmesild er veldig godt. Enkelt å lage er det og, og du kan variere med krydder og smak etter ønske.
Tilberedningstid: 20 minutter Antall porsjoner: 1 mellomstort norgesglass
Dette trenger du:
5 stk sildefilet
3 dl rømme
1 ts sukker
1 ss finhakket persille
1 ss finhakket dill
1 ts eplecidereddik
salt etter smak
pepper etter smak
Slik gjør du
Bland sammen rømme med finhakkede urter, eddik og sukker.
Kutt sildefileten i skiver, beregn 8-10 skiver per filet. Smak på sildefiletene, er de for salt, kan det være lurt å skylle de litt i kaldt vann.
Bland sammen sild med rømmedressingen. Smak til med salt og pepper.
Ha på glass, og oppbevar kjølig.
Håper det smaker!