• Kokken

Rømmesild

Oppdatert: 23. nov. 2019


Sild hører julen til, og hjemmelaget rømmesild er veldig godt. Enkelt å lage er det og, og du kan variere med krydder og smak etter ønske.


Tilberedningstid: 20 minutter Antall porsjoner: 1 mellomstort norgesglass


Dette trenger du:

5 stk sildefilet

3 dl rømme

1 ts sukker

1 ss finhakket persille

1 ss finhakket dill

1 ts eplecidereddik

salt etter smak

pepper etter smak



Slik gjør du

  1. Bland sammen rømme med finhakkede urter, eddik og sukker.

  2. Kutt sildefileten i skiver, beregn 8-10 skiver per filet. Smak på sildefiletene, er de for salt, kan det være lurt å skylle de litt i kaldt vann.

  3. Bland sammen sild med rømmedressingen. Smak til med salt og pepper.

  4. Ha på glass, og oppbevar kjølig.

Håper det smaker!

38 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS