top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Rømmesild

Oppdatert: 13. des. 2020


Sild hører julen til, og hjemmelaget rømmesild er veldig godt. Enkelt å lage er det og, og du kan variere med krydder og smak etter ønske.


Tilberedningstid: 20 minutter Antall porsjoner: 1 mellomstort norgesglass


 

Dette trenger du:

5 stk sildefilet

3 dl rømme

1 ts sukker

1 ss finhakket persille

1 ss finhakket dill

1 ts eplecidereddik

salt etter smak

pepper etter smak


 

Slik gjør du

  1. Bland sammen rømme med finhakkede urter, eddik og sukker.

  2. Kutt sildefileten i skiver, beregn 8-10 skiver per filet. Smak på sildefiletene, er de for salt, kan det være lurt å skylle de litt i kaldt vann.

  3. Bland sammen sild med rømmedressingen. Smak til med salt og pepper.

  4. Ha på glass, og oppbevar kjølig.

Håper det smaker!

156 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page