• Kokken

Red curry kyllinggryte


Smakfull kyllinggryte med masse grønnsaker, saftig kylling og en god, litt spicy saus, er en perfekt hverdagsmiddag.


Tilberedningstid: 30 minutter Antall porsjoner: 4 stk


Dette trenger du:

4 stk kyllinglår

1 stk rød paprika

1 stk boks kokosmelk

1 ts red curry paste

1 stk rødløk

1 stk lime

1 stk boil in bag villris miks

0.5 stk squash



Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Varm opp en dyp stekepanne eller kasserolle. Ha i litt olje, og legg i kyllinglårstykkene slik at de stekes på skinnsiden.

  3. Når kyllinglårene steker kutter du løk, paprika og squash i fine biter.

  4. Ta kyllinglårene ut av gryten, og ha i grønnsakene og red curry pasta. Vi anbefaler å smake seg frem her, begynn med 1 ts og tilsett mer før servering om du vil.

  5. Ha kyllinglårene tilbake i gryten med den stekte siden opp. Tilsett kokosmelk, å la det småkoke under lokk i ca 20 minutter til kyllinglåret er ferdig.

  6. Smak til med limesaft, salt og pepper. Server med ris.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS