Red curry kyllinggryte

Smakfull kyllinggryte med masse grønnsaker, saftig kylling og en god, litt spicy saus, er en perfekt hverdagsmiddag.
Tilberedningstid: 30 minutter Antall porsjoner: 4 stk
Dette trenger du:
4 stk kyllinglår
1 stk rød paprika
1 stk boks kokosmelk
1 ts red curry paste
1 stk rødløk
1 stk lime
1 stk boil in bag villris miks
0.5 stk squash
Slik gjør du
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp en dyp stekepanne eller kasserolle. Ha i litt olje, og legg i kyllinglårstykkene slik at de stekes på skinnsiden.
Når kyllinglårene steker kutter du løk, paprika og squash i fine biter.
Ta kyllinglårene ut av gryten, og ha i grønnsakene og red curry pasta. Vi anbefaler å smake seg frem her, begynn med 1 ts og tilsett mer før servering om du vil.
Ha kyllinglårene tilbake i gryten med den stekte siden opp. Tilsett kokosmelk, å la det småkoke under lokk i ca 20 minutter til kyllinglåret er ferdig.
Smak til med limesaft, salt og pepper. Server med ris.
Håper det smaker!