top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Riskake med dadler, kokos og peanøtt


Hjemmelaget riskake ala bounty!

Å lage dine egne riskaker eller treningsbarer er ikke så dumt. De kan varieres i det uendelige og det sparer deg i tillegg for en del penger. På denne oppskrifter får du ca 12-16 barer.


 

Du trenger:

250 gr risottoris

4 dl vann

120 gr steinfri dadel

50 gr peanøttsmør

125 gr kremost

25 gr mørk sjokolade

25 gr kokosfett

25 gr agave sirup (eller flytende honning)

1 ts kanel

1 ss bake kakao

kokosmasse


 

Slik gjør du:

  1. Ha ris og vann i en riskoker/gryte og kok under lokk til væsken er fordampet.

  2. Ha resten av ingrediensen i en blender og mix sammen.

  3. Bland alt sammen, bruk en slikkepott. Fyll i en brødpose/zip-lock å kjevl flat.

  4. La ligge i kjøleskap over natten, del opp, vend i kokosmasse, å pakk i aluminiumsfolie.

  5. Oppbevares i kjøleskap

Håper det smaker!

58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page