top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Riskaker med kokos og blåbær


Riskaker med blåbær og kokos, er favoritt hos store og små.

Å lage dine egne riskaker eller treningsbarer er ikke så dumt. De kan varieres i det uendelige og det sparer deg i tillegg for en del penger.

På denne oppskrifter får du ca 12-16 barer. Denne har vi laget med en smak av blåbær og kokos.


 

Du trenger:

250 gr risottoris

4 dl      vann

150 gr fryste blåbær

1 dl      kokosmelk

50 gr   agave sirup

200 gr kremost naturell

25 gr   kokosmasse

+ kokosmasse til og ha utenpå


 

Slik gjør du:

  1. Det er best å koke risen i en riskoker, om ikke så har du den i en gryte å dekker med vann.

  2. Så koker du på lav varme under lokk til væsken har fordampet.

  3. Kok blåbær og agavesirup til en tykk sirup, ha i kokosmelk og gi det et oppkok.

  4. Når risen er ferdig kokt blander du inn blåbær og kokosmelk, kremost og kokosmasse.

  5. Ha i en brødpose, kjevl flat og legg i kjøleskapet over natten.

  6. Kutt i barer, vend i kokosmasse å pakk inn i aluminiums folie.

  7. PS! Et lite tips er og ha kokosmasse på en tallerken, så ”pakke” inn riskakene.

Håper det smaker!

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page