Riskaker med kokos og blåbær

Å lage dine egne riskaker eller treningsbarer er ikke så dumt. De kan varieres i det uendelige og det sparer deg i tillegg for en del penger.
På denne oppskrifter får du ca 12-16 barer. Denne har vi laget med en smak av blåbær og kokos.
Du trenger:
250 gr risottoris
4 dl vann
150 gr fryste blåbær
1 dl kokosmelk
50 gr agave sirup
200 gr kremost naturell
25 gr kokosmasse
+ kokosmasse til og ha utenpå
Slik gjør du:
Det er best å koke risen i en riskoker, om ikke så har du den i en gryte å dekker med vann.
Så koker du på lav varme under lokk til væsken har fordampet.
Kok blåbær og agavesirup til en tykk sirup, ha i kokosmelk og gi det et oppkok.
Når risen er ferdig kokt blander du inn blåbær og kokosmelk, kremost og kokosmasse.
Ha i en brødpose, kjevl flat og legg i kjøleskapet over natten.
Kutt i barer, vend i kokosmasse å pakk inn i aluminiums folie.
PS! Et lite tips er og ha kokosmasse på en tallerken, så ”pakke” inn riskakene.
Håper det smaker!