Saftige scones


Saftige scones stekt i muffinsform er et godt alternativ til frokosten.

Disse er ypperlig til frokosten, ellers kanskje i sekken som turmat.

Har du silikon muffinsformen er det lurte og bruke det.

Prøv de nystekte med blåbærsyltetøy og brunost.



Du trenger:

200 grsamalt hvete grovmalt

200 gr siktet hvetemel

3 ts bakepulver (toppet)

1 ts salt

2 ts sukker

6 dl kulturmelk



Slik gjør du:

  1. Ha alt det tørre i en bolle og rør inn melken. Pass på at det er klumpfritt.

  2. Har du muffinsbrett er det lurt og ha formene på det slik at de holder formen.

  3. Stek på 200 grader i 15 minutter.

Håper det smaker!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS