Semulegrynsgrøt med appelsin


Semulegrynsgrøt er like godt til både frokost som til kvelds!

Denne er god både varm og kald, og passer godt til frokost, lunsj eller kvelds.

Det er kjekt og ha noe å bytte ut brødskivene med innimellom og da er dette et god alternativ.


Tid: 15 min. Porsjon: ca.2stk.


Du trenger:

5 dl melk

1 dl semulegryn

1 ss honning

1ss smør

¼ ts kanel

1 stk appelsin (1/2 stk til hver porsjon)


Slik gjør du:

  1. Ha alt bortsett fra appelsinen i en gryte og visp sammen. La det få koke opp og småboble i noen minutter til grøten har svellet. Husk å røre godt innimellom så grøten ikke brenner seg.

  2. Skrell appelsinen og kutt den i små biter.

  3. Fordel grøten i skåler og dryss appelsin over.


Håper det smaker!

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png