Sjokolade og appelsinmousse

Oppdatert: 23. nov. 2019


Dette er en virkelig god dessert for dem som er glad i sjokolade og appelsin

Smaksrik og frisk i sammen slengen. Dette er en mektig dessert så du trenger ikke en kjempestor porsjon av denne her.

Den er også en dessert som fint kan lages dagen før, slik at den bare er til å pynte rett før servering.

Et lite tips her er å la den stå og temperere seg før den serveres, da blir den bedre å spise og smakene kommer bedre fram.


Tilberedningstid: 10 min. Antall porsjoner: ca. 4 stk.


Du trenger:

200 gr mørk sjokolade

100 gr ferskpresset appelsinjuice

sitronmelisse

appelsin


Slik gjør du:

  1. Smelt sjokolade over et vannbad. Ha i en kjøkkenmaskin og pisk luftig mens du sper inn appelsinjuice.

  2. Ha i glass eller porsjonsformer, sett kjølig, helst over natten.

  3. Pynt med revet appelsinzest og sitronmelise.


Håper det smaker!


Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS