Sjokoladekake med glasur og friske bær

En god, saftig, syndfull sjokolade kake som er enkelt å lage.
Trikset med kulturmelk gjør at den blir enda saftigere og glasuren er til og dø for.
Sjokoladekake bunn (nok til 1 stor bunn)
Kakebunn
Du trenger:
5 dl sukker
2 dl sjokolademelk pulver
10 dl hvetemel
1 ss natron
7,5 dl kulturmelk
150 gr smeltet smør
Slik gjør du:
Ha alt det tørre i en bolle, rør inn melk og smeltet smør.
Ha i en stor kake ring som du har dekt med bakepapir i bunn.
Stek på nederste rille i 30-40 minutter på 200 grader.
Bruk en grillspydpinne for å sjekke om den er ferdig (det skal ikke henge noe røre på pinnen)
Sjokolade glasur
Du trenger:
200 gr fløte
150 gr sukker
50 gr kakao
50 gr mørk sjokolade
Slik gjør du:
Kok opp fløte, sukker og kakao å la koke i ca 3 minutter, du må røre hele tiden.
Trekk av varmen å rør inn sjokoladen som du har hakket i grove biter.
Sil over i en skål, la den så avkjøle litt, å trekk så kaken med glasuren.
Det er viktig med noe frisk pynt som bær i sesong for og få litt friskhet til kaken og bryte opp den tunge sjokolade smaken.