Sjokoladepudding

Oppdatert: 23. nov. 2019


Sjokoladepudding er en dessert som både store og små liker veldig godt.

Det som også er veldig fint med denne deilige desserten er at den ikke er særlig vanskelig å lage. Våre barn har stor glede av å lage denne desserten og de blir så stolt når den faller i smak.

Den blir ekstra god med vaniljesaus eller litt lettpisket fløte og ikke minst litt bær etter eget ønske.


Tid:20min+2t. Porsjon: 4 store eller 6 små.



Du trenger:

5 plater gelatin

3 dl h-melk

3 dl fløte

1 dl sukker

100 gr mørk sjokolade

100gr melkesjokolade

¼ ts maldon salt



Slik gjør du:

  1. Legg gelatin platene i en skål med kaldt vann slit at de bløtlegges.

  2. Kok opp melk, fløte og sukker i en gryte å ta av varmen.

  3. Press vannet ut av gelatinplatene og rør de inn i den varme melkeblandingen.

  4. Grovhakk sjokoladen og rør det inn sammen med maldonsaltet i melkeblandingen.

  5. Rør til all sjokoladen har smeltet og blandet seg med melken.

  6. Fordel så røren i de skålene du vil servere dem i og sett til avkjøling. La dem stå i minst 2 timer før servering. Sjekk alltid at de har stivnet litt før servering.

  7. Server med litt pisket krem, en god vaniljesaus og noen gode bær.


La barna pynte sjokoladepuddingen, da smaker den enda bedre!

Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS