• Kokken

Slik damper du blåskjell


Det er ikke mye som er bedre enn nydampede blåskjell!

Blåskjell er denne fantastiske råvaren man får tak i hele året, men de er aller best på vinterhalvåret.


Blåskjell kan tilberedes på utallige ulike måter, her skal vi vise deg hvordan du lykkes med damping av blåskjellen hver eneste gang.


Det er viktig og ta vare på kraften, for av den du lage de mest fantastiske sauser og supper.


Men nok tørr-skriving nå, alt du måtte lure på finner du svar på i videoen under:


Håper det smaker!

15 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS