Sprø kyllinglår med søtpotet og mais

Ikke akkurat en one pot wonder, men er det ikke fantastisk digg å sette middagen i ovnen, også vipps er den ferdig 45 minutter senere? Vi syntes det.
Du trenger:
1 kg overlår av kylling eller hele kyllinglår
3 stk store søtpotet
2 stk mais
1 ss taco krydder
persille
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Krydre kyllingen med tacokrydder (du kan bruke annet krydder og).
Brun den godt på begge sider i en stekepanne med litt rapsolje, pass på at skinnet blir crispy.
Skrell søtpotet og del den i 10-12 båter. Del maiskolbene i 2 på langs, også i 8 biter.
Fin frem et stekebrett/form og ha i bakepapair. Bare pass på at formen er stor nok, slik at alt ikke blir liggende ”oppå” hverandre.
Ha søtpotet, mais og kylling i formen, sett i ovnen å stek i 35-45 minutter (avhengig av om du bruker hele lår eller overlår).
Sett formen på bordet å dig inn. Skal du ha en dressing til kan du lage en tatziki eller annen yoghurt basert dressing.
Håper det smaker!