• Kokken

Sprø kyllinglår med søtpotet og mais



Ikke akkurat en one pot wonder, men er det ikke fantastisk digg å sette middagen i ovnen, også vipps er den ferdig 45 minutter senere? Vi syntes det.



Du trenger:

1 kg     overlår av kylling eller hele kyllinglår

3 stk    store søtpotet

2 stk    mais

1 ss     taco krydder

persille



Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 180 grader.

  2. Krydre kyllingen med tacokrydder (du kan bruke annet krydder og).

  3. Brun den godt på begge sider i en stekepanne med litt rapsolje, pass på at skinnet blir crispy.

  4. Skrell søtpotet og del den i 10-12 båter. Del maiskolbene i 2 på langs, også i 8 biter.

  5. Fin frem et stekebrett/form og ha i bakepapair. Bare pass på at formen er stor nok, slik at alt ikke blir liggende ”oppå” hverandre.

  6. Ha søtpotet, mais og kylling i formen, sett i ovnen å stek i 35-45 minutter (avhengig av om du bruker hele lår eller overlår).

Sett formen på bordet å dig inn. Skal du ha en dressing til kan du lage en tatziki eller annen yoghurt basert dressing.


Håper det smaker!

6 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS