• Kokken

Sprø vafler med speilegg


Sprøstekte vafler med speilegg, skinke, spinat og tomat er god frokost med en vri!

Sprøstekte vafler et ypperlig til en sen frokost eller på dager du vil diske opp med det lille ekstra. Disse vaflene er uten sukker, altså de er ikke søt, og de er helt perfekt til de dagene du er lei av brødskrivene eller annen brødmat. Røren er ganske tynn, men det resulterer bare i sprøere vafler!


Server med speilegg, god skinke, spinat og rikelig med tomater!


Du får 6-8 vafler på denne oppskriften, og det tar like lang tid å lage som vanlige vafler.

Du trenger:

50 gr smør - smeltet

200 gr samalt hvete finmalt

50 gr siktet rugmel

100 gr havregryn

4 stk egg

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

7 dl melk


Slik gjør du:

  1. Ha alt i en bolle og miks sammen til en klumpfri røre med stavmikser.

  2. Stek i vaffeljern og legg vaflene på rist når de er ferdig stekt. Da holder de seg sprø.

  3. Server til frokosten!

Håper det smaker!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS