• Kokken

Sprøstekt kylling med bakte grønnsaker og hjemmelaget remulade


Sprøstekt kylling med bakte grønnsaker og hjemmelaget remulade er en sikker vinner. Og denne blir fort en favoritt hos alle i familien.



Du trenger:

600 gram kyllingbryst

3 stk egg

1 dl hvetemel

1 pk griljermel

6 stk gulrot

6 stk potet

2 dl rømme

3 ss majones

3 ss sylteagurk

1 ss finhakket persille

Salt og pepper

1 stk sitron.



Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. Kutt potet og gulrot i båter/jevn store biter. Bland sammen med litt olje, salt og pepper. Fordel jevnt utover et stekebrett med bakepapir, og sett i ovnen. Bak grønnsakene i 20 minutter, til de er ferdig.

  2. Kutt kyllingbrystet i mellomtykke skiver. Krydre med salt og pepper. Visp sammen egg og ha i en dyp skål, ha mel i en annen, og tilslutt en skål med griljermel.

  3. Vend først kyllingen i mel, så egg, og tilslutt griljermel. Stek kyllingnuggets i en middelsvarm stekepanne med stekeolje til de er sprø og gyllen. Legg på et stekebrett med bakepapir, og stek i 5-6 minutter i samme ovn som potene.

  4. Lag en dressing ved å blande sammen rømme, majones, sylte agurk du har kuttet i biter og persille. Smak til salt og sitronsaft etter ønske.

Håper det smaker!


Denne oppskriften er skrevet i samarbeid med - og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS