• Kokken

Sprøstekt torsk med nudler, grønnsaker og red curry.


Spørstekt torsk med godt tilbehør er en spennende og inspirerende hverdagsmiddag.

Smakfulle, inspirerende og spennende hverdagsmiddager er aldri feil. Slik som denne digge middagen med sprøstekt torsk, masse gode grønnsaker, nudler og en smakfull red curry saus.


Vi steker fiskestykkene med panko eller brødkrum slik at de blir sprø og god, ikke mye er bedre enn sprøstekt fisk! Spesielt når det serveres med tilbehør som dette.


Tid: 30 minutter Antall: 4 stk



Du trenger:

800 gr torskefilet uten skinn og bein (du kan også bruke annen hvitfisk)

240 gr fullkorns nudler

1-2 ts red currypaste

4 dl kokosmelk

1 stk hvitløksfedd

1 stk rødløk

1 stk gulrot

1 stk fennikel

1 pk reddik

1 stk bok-choy

½ pk sukkererter

1 stk lime

Salt, pepper

Koriander



Slik gjør du:

  1. Skrell og kutt rødløk, hvitløk og gulrot i tynne strimler.

  2. Stek raskt i en dyp stekepanne med litt olje. Ha i rød curry paste og kokosmelk. La det stå og småkoke i 10 minutter.

  3. Kutt torsekfilet i porsjoner. Dryss brødkrum utover en tallerken, og legg fiskestykkene med skinnsiden ned. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek fiskestykkene i en mellomvarm stekepanne med stekeolje. Først i 3-4 minutter på brødsiden, trekk av varmen og snu fisken. La den steke ca like lenge på andre siden.

  5. Kok nudler etter anvisning på pakken.

  6. Kutt fennikel, reddik, bok-choy og sukkererter i grove biter. Kok grønnsakene i 2 minutter, i lettsaltet vann.

  7. Tilsett nudlene og grønnsakene i currygryten, og smak til med salt og limesaft.

  8. Server currygryten med stekt torsk.

Håper det smaker!


Denne oppskriften er en del av måltidsplanleggeren - Hverdags

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS