Superdigge ostehorn


Mellomgrove ostehorn er helt perfekt til helgefrokosten

Vi liker å lage vår egen brødbakst, og nå er vi inne i en periode hvor vi virkelig liker å bruke lin og chiafrø, det jo ikke feil med saftig og godt bakverk.

Men som alltid har kidsa et lite innspill (ønske), og disse ostehornene er et resultat av det. Disse er like god i matpakken, som de er nystekte på frokostbordet.



Du trenger:

5 dl kaldt vann

2 ss linfrø

2 ss chiafrø

600 gr siktet hvetemel

100 gr sammalt hvetemel

1 ts sukker

1 ss tørrgjær

2 ss nøytral olje

1 dl vann

Raspet ost

Paprika krydder

Tørket oregano



Slik gjør du:

  1. Kok opp 5 dl vann med lin og chia, kjøl ned.

  2. Ha alt det tørre (ikke paprika og oregano) i en bakebolle og elt inn det våte med eltekrok i en kjøkkenmaskin, elt i 15 min på middels hastighet.

  3. Dekk bollen med plastikk og hev på en lun plass til deigen er dobbel så stor.

  4. Kjevle deigen til en rund form og kutt som en pizza (8 stk).

  5. Strø paprika, oregano og ost jevnt utover deigen og rull dem sammen til horn.

  6. Ha dem over på bakepapir og brett, hev dem i ca. 30 min på en lun plass.

  7. Stek på 180*c i 20 min, og avkjøl på rist.

Håper det smaker!

100 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS