• Kokken

Superpasta med brokkolisaus og speilegg


Hva er vel bedre enn pasta fullstappet med vitaminer på dager med dårlig tid.

Denne middagen krever ikke mange ingredienser, den er mega god, og ikke minst mega sunn.

Ferdig i en fei er den også. Det må være luksus leverpostei i starten av en uke.

Tid: 20-30 minutter    Nivå: Enkel      Porsjoner: 4 stk



Du trenger:

300 gr fullkorn spaghetti

1 stk    brokkoli

100 gr spinat

1 stk    rødløk

1 stk    vårløk

4-6 stk egg

3 ss     pinjekjerner

Parmesan



Slik gjør du:

  1. Sett på en gryte med vann til pasta og en gryte vann til grønnsaker, 3 liters gryter bør holde.

  2. Del brokkoli i grove buketter og kok i lettsaltet vann i 4-5 minutter.

  3. Ta vare på stilken av brokkolien, den bruker du i salaten

  4. Helt på slutten har du i spinaten og koker i ca 1 minutt. Sil av vannet, men ta vare på ca 2 dl.

  5. Ha den ferdig kokte brokkolien og spinaten i en blender sammen med 1 dl av vannet.

  6. Begynn og mix sammen på lav hastighet og øk hastigheten etter hvert.

  7. Om nødvendig spe inn med mer væske, dette skal bli en jevn, ikke alt for tykk saus.

  8. Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet og bland inn brokkolisausen.

  9. Stek speilegg som du ønsker.

  10. Lag en salat på tynt høvlet rødløk, snittet vårløk og stilken av brokkolien.

  11. (PS! Skrell brokkolistilken før du høvler den, skallet er litt trevlete)

  12. Server varm pasta med speilegg, salat, pinjekjerner og parmesan.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS