• Kokken

Svin med avocado og grønnsaksalat


Raske, gode og sunne middager er noe vi aldri får nok av. Denne svineretten blir fort en favoritt i familien.


Nivå: Enkel      Tid: 30-35 minutter         Porsjoner: 4stk



Du trenger: 

4 stk    150-200 grams stykker ytrefilet av svin

2 dl      quinoa

2 stk    moden avocado

1 stk    lime

1 pk     sukkererter

2 stk    gulrot

1 pk     aspargesbønner

4 stk    reddik

Salt og pepper



Slik gjør du:

  1. Ha quinoa i en gryte med 5 dl vann og kok til quinoa er ferdig. Sil av vannet og dekk til med plastfolie.

  2. Sett på en gryte med vann til grønnsakene.

  3. Krydre kjøttet med salt og pepper på begge sider. Stek i en stekepanne med litt olivenolje. Først på høy varme, så på lavere. Stek kjøttet til det er ferdig, ca 4-5 minutter på hver side.

  4. La kjøttet hvile litt før servering.

  5. Kutt grønnsakene i ønsket størrelse, husk at gulroten tar litt lenger tid å koke enn resten.

  6. Kok grønnsakene i vannet, de trenger ikke koke lenge, det er bare godt at de er litt sprø.

  7. Bland sammen med quinoaen.

  8. Fjern skall og stein på avocado og mix til en krem/pure sammen med saften av ½ stk lime og litt salt. Bruk gjerne en stavmixer. Har du ikke det bruker du en gaffel eller visp.

  9. Server kjøttet med guinoa, grønnsaker og avocado.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS