• Kokken

Syltet rødløk


Syltet løk er et must have til taco og annet godt!

Det er alltid kjekt og ha litt syltet stæsj i kjøleskapet. Syltet rødløk er veldig anvendelig og kan løfte alt fra tacofredagen til biffen med bearnaise.

Det er enkelt å lage og holdbarheten er lang.



Du trenger: (Til Norgesglass på 1 liter)

4 stk    rødløk

4 dl      vann

2 dl      eddik

100 gr  sukker

1 ts      salt

2 stk    laurbærblad

8 stk    pepperkorn



Slik gjør du:

  1. Skrell løken og høvle den tynt. Ha så løken i norgesglass/ annet sylteglass.

  2. Kok opp alle de andre ingrediensene og hell så den varme laken over løken.

  3. La stå litt på kjøkkenbenken før du har på lokket og setter den kjølig  

Håper det smaker!

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png