Taco med laks, mango, granateple og grønnkål

Tacos kan varieres i uendelig varianter, og det er nok en av grunnene til at det er så populært.
Har du lyst på vri med friske og gode smaker, kan du prøve denne med laks, mango, syltetløk, grønnkål og mango. Vel verd og gi et forsøk.
Den er super enkel og rask å lage i tillegg.
Du trenger:
600 gr bein og skinnfri laks/ørret filet
4 ss tacokrydder
½ stk mango
1 ts finhakket chili
75 gr grønnkål (1/2 pk ferdig kuttet)
1 stk rødløk
1 stk granat eple
3 stk lime
korinader
10 stk grove tacolefser
Slik gjør du:
Del fiskefileten i 2 på langs og vend begge med tacokrydder.
La den ligge på kjøkkenbenken i 15 minutter.
Varm opp en stekepanne og ha i bitte litt olje. Stek fisken først på den siden som skinnet har hvert på i 2-4 minutter, snu den å stek like lenge på andre siden. (Hvor lenge den må steke avhenger litt av hvor tykk fileten er)
La fisken hvile i 5-10 minutter, slik at den blir saftig og digg, ikke tørr.
Da skal du enkelt kunne ”dra” den fra hverandre.
Ha mango i en blender med finhakket chili og saften fra 1 lime.
Mix til du får en jevn, litt tykk saus uten klumper.
Skrell rødløk å høvl eller kutt den i tynne skiver. Ha den i en skål og bland med saften fra 1 lime. Lag løken litt på forhånd så blir den syrlig, rosa og fresh.
Del granateple i 2 og bank ut frøene, dette kan bli litt gristete siden en del av saften kommer til og sprute over alt.
Server fisken i tacolefer som du har hatt i kuttet grønnkål og løk i.
Topp med mango saus, granateple og koriander etter ønske og dagsform.
Håper det smaker!