top of page
  • Forfatterens bildeKokken

Taco med pinnekjøtt

Oppdatert: 13. des. 2020



Ja, det er nesten like sikkert at det blir rester av pinnekjøtt, som at det faktisk blir jul. Det er mye godt man kan bruke rester av pinnekjøtt til, en av våre favoritter er absolutt noe gode tacos, med godt og syrlig tilbehør.


Tilberedningstid: 20 min Antall porsjoner: 4 stk


 

Dette trenger du:

3 stk lime

3 dl rapsolje

2 stk eggeplommer

1 ss tacokrydder per 300 gram pinnekjøtt

1 ts sriracha (eller mer)

0.5 stk agurk

0.25 stk rødkål

rester av pinnekjøtt

koriander

salt


 

Slik gjør du:

  1. Bland sammen pinnekjøtt og tacokrydder, etter smak. Ha i en ildfast form, og sett i en stekeovn på 200 grader i 10-12 minutter.

  2. Kutt rødkålen i tynne skiver, og bland sammen med saften av ½ stk lime. Agurken kutter du i staver.

  3. Visp sammen eggeplommer, og spe inn rapsolje i en tynn stråle. Du kan godt bruke en stavmikser, det skal bli en tykk majones. Smak til med sriracha, limesaft, og salt etter ønske.

  4. Server pinnekjøtt med rødkålsalat, srirachamajones og koriander, i gode hvetelefser.

Håper det smaker!


1 847 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page