• Kokken

Taco med pinnekjøtt

Oppdatert: 23. nov. 2019



Ja, det er nesten like sikkert at det blir rester av pinnekjøtt, som at det faktisk blir jul. Det er mye godt man kan bruke rester av pinnekjøtt til, en av våre favoritter er absolutt noe gode tacos, med godt og syrlig tilbehør.


Tilberedningstid: 20 min Antall porsjoner: 4 stk


Dette trenger du:

3 stk lime

3 dl rapsolje

2 stk eggeplommer

1 ss tacokrydder per 300 gram pinnekjøtt

1 ts sriracha (eller mer)

0.5 stk agurk

0.25 stk rødkål

rester av pinnekjøtt

koriander

salt



Slik gjør du:

  1. Bland sammen pinnekjøtt og tacokrydder, etter smak. Ha i en ildfast form, og sett i en stekeovn på 200 grader i 10-12 minutter.

  2. Kutt rødkålen i tynne skiver, og bland sammen med saften av ½ stk lime. Agurken kutter du i staver.

  3. Visp sammen eggeplommer, og spe inn rapsolje i en tynn stråle. Du kan godt bruke en stavmikser, det skal bli en tykk majones. Smak til med sriracha, limesaft, og salt etter ønske.

  4. Server pinnekjøtt med rødkålsalat, srirachamajones og koriander, i gode hvetelefser.

Håper det smaker!


464 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS