• Kokken

Tomatisert kjøttgryte med tatziki og nanbrød


En smakfull og god kjøttgryte som er perfekt hverdagsmiddag

Smakfulle og gode gryter, som er enkel å lage, er noe vi syntes er perfekt hverdags-middag. Denne herlige indisk-inspirerte kjøttgryten med kikerter, masse grønnsaker og godt tilbehør, blir fort en slager rundt middagsbordet.


Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk


Du trenger:

400 gr kjøttdeig

2 pk ferdig kokte kikerter

2 pk hakkede tomater

3 stk gulrot

2 stk løk

1 stk liten sellerirot

2-3 ss garam masala (pluss litt mer om du vil ha ekstra smak)

3 dl yoghurt naturell

1 stk agurk

4 stk nanbrød

salt, pepper

stekeolje

lime


Slik gjør du:

  1. Stek kjøttdeigen i en dyp stekepanne eller gryte.

  2. Skrell og kutt løk, hvitløk, gulrot og sellerirot i fine biter. Ha i gryten sammen med kjøttdeigen.

  3. Sil av væsken fra kikertene og skyll de godt. Tilsett i gryten sammen med tomathakk og garam masala.

  4. La gryten småkoke i 20 minutter, smak til med salt, pepper og mer garam masala om ønskelig.

  5. Lag en dressing av yoghurt og raspet agurk, smak til med lime.

  6. Varm nanbrød etter anvisning på pakken.


Server kjøttgryten med dressing og nanbrød.

Håper det smaker!


Denne oppskriften er en del av måltidsplanleggeren - Hverdags

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS