• Kokken

Vafler med banan og havregryn


Vafler til frokost er aldri feil. Nå kan disse spises som "vanlige" vafler også da. Laget med banan, havregryn, kulturmelk, og egg, så gir de en perfekt start på dagen! Topp med det tilbehøret du ønsker, for oss er brunost og blåbærsyltetøy et must!


Tilberedningstid: 25 minutter Antall porsjoner: 6 stk vafler


Dette trenger du:

5 dl kulturmelk

4 stk egg

2.5 dl havregryn

2 stk modne bananer

1 ts kanel

1 ts bakepulver

1 ss smør

0.5 ts salt



Slik gjør du:

  1. Ha alt i en blender, og miks til du får en klumpfri røre. Har du ikke blender, så har du alt i en bolle, og mikser sammen med en stavmikser. Da blir nok røren litt grovere.

  2. La det stå og svele i 10 minutter, slik at røren tykner litt.

  3. Stek vafler, avkjøl de rist. Server med ønsket tilbehør.

Håper det smaker!

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS