Vafler uten egg

Disse vaflene uten egg er sprø og god når de kommer rett fra vaffeljernet og bør serveres med en gang.
Har du noen gang prøvd å lage vafler uten egg? De er sprø, saftig og litt friskere i smaken enn «vanlige» vafler, perfekt nå som det begynner å bli litt varmere ute.
Kanskje har du lyst på noen vafler til frokost eller kanskje har du dekket til piknik i hagen?
Disse vaflene med et god syltetøy, litt rømme og kanskje noen friske bær fra en busk i hagen slår aldri feil.
Nivå: Enkel Tid: 30 minutter: Antall: 10 vafler.
Du trenger:
70 gr sukker
300 gr mel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
4 dl kulturmelk
4 dl melk
100 gr meieri smør
Slik gjør du:
Ha alt det tørre i en bolle å spe inn melken og smeltet smør.
Bruk en visp.
La røren stå i 5 minutter før du begynner å steke vafler.
Dekk vaflene med et rent kjøkkenhåndkle etter steking slik at de holder litt på temperaturen.
Server varme vafler med ønsket topping.
Håper det smaker!
Oppskriften er skrevet i samarbeid - og publisert på plusstid.no