Vafler uten egg



Disse vaflene uten egg er sprø og god når de kommer rett fra vaffeljernet og bør serveres med en gang.


Har du noen gang prøvd å lage vafler uten egg? De er sprø, saftig og litt friskere i smaken enn «vanlige» vafler, perfekt nå som det begynner å bli litt varmere ute.

Kanskje har du lyst på noen vafler til frokost eller kanskje har du dekket til piknik i hagen?

Disse vaflene med et god syltetøy, litt rømme og kanskje noen friske bær fra en busk i hagen slår aldri feil.

Nivå: Enkel      Tid: 30 minutter:        Antall: 10 vafler.



Du trenger:

70 gr   sukker

300 gr mel

2 ts      vaniljesukker

2 ts      bakepulver

4 dl      kulturmelk

4 dl      melk

100 gr meieri smør



Slik gjør du:

  1. Ha alt det tørre i en bolle å spe inn melken og smeltet smør.

  2. Bruk en visp.

  3. La røren stå i 5 minutter før du begynner å steke vafler.

  4. Dekk vaflene med et rent kjøkkenhåndkle etter steking slik at de holder litt på temperaturen.

  5. Server varme vafler med ønsket topping.

Håper det smaker!


Oppskriften er skrevet i samarbeid - og publisert på plusstid.no

0 visninger
Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS