Vaniljeis med bringebær og hasselnøtt crumbs


Vaniljeis med bær og hasslenøttcrumbs

Lag din egen is, det er vel verdt det. Når du blir varm i trøya, kan du leke med smaker og sammensetninger.

Denne er servert med bringebær, hassel og dadel topping og skogsyre



Du trenger:

5 dl      fløte

65 gr    sukker

½ stk    vaniljestang

5 stk    eggeplommer



Slik gjør du:

  1. Kok opp fløte, sukker og vanilje. Rør sammen eggeplommene.

  2. Trekk fløte mixen av varmen og pisk inn eggeplommene som du heller i en tynn stråle. Gi et lett oppkok men du rører konstant, ha klar en sil og en bolle og sil mixen før du setter den kjølig.

  3. La stå i kjøleskapet til den er kald og har begynt å tykne og kjør så i ismaskin.

  4. Skogsyre finner du mange steder og går den går også under andre navn, godt er det uansett

Håper det smaker!


Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS