top of page

Vaniljekesam panna cotta

Oppdatert: 13. des. 2020


Det er alltid kjekt og ha en lettere dessert på lur, slik som denne.

Dette er en lettere versjon av den så godt kjente italienske desserten Panna Cotta. Her har jeg byttet ut fløten med vaniljekesam. Den er fremdeles god og fløyelsmyk, bare litt lettere.

Den passer godt til helgekosen likeså som til festmåltidene.

 

Tilberedningstid: 15 min + avkjøling. Antall porsjoner: 4 stk.


 

Du trenger:

6 dl mager vaniljekesam

4 stk gelatinplater

1 pk bringebær

1/2 ts kanel

0.5 dl melk

1/4 ts stjerneanis


 

Slik gjør du:

  1. bløtlegg gelatin i kaldt vann. Kok opp melk sammen med krydder, ta melken av varmen. Press ut vannet av gelatinplatene, og tilsett disse i melken, rør godt sammen.

  2. Rør inn kesam og fyll i prosjonsformer, sett kjølig til de setter seg.

  3. Server med bringebær.

Håper det smaker!

137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Kokken & Konditoren_logo.png
bottom of page