Vaniljekesam panna cotta

Oppdatert: 23. nov. 2019


Det er alltid kjekt og ha en lettere dessert på lur, slik som denne.

Dette er en lettere versjon av den så godt kjente italienske desserten Panna Cotta. Her har jeg byttet ut fløten med vaniljekesam. Den er fremdeles god og fløyelsmyk, bare litt lettere.

Den passer godt til helgekosen likeså som til festmåltidene.

Tilberedningstid: 15 min + avkjøling. Antall porsjoner: 4 stk.


Du trenger:

6 dl mager vaniljekesam

4 stk gelatinplater

1 pk bringebær

1/2 ts kanel

0.5 dl melk

1/4 ts stjerneanis


Slik gjør du:

  1. bløtlegg gelatin i kaldt vann. Kok opp melk sammen med krydder, ta melken av varmen. Press ut vannet av gelatinplatene, og tilsett disse i melken, rør godt sammen.

  2. Rør inn kesam og fyll i prosjonsformer, sett kjølig til de setter seg.

  3. Server med bringebær.

Håper det smaker!

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS