• Kokken

Vegobullar med quinoa og harrisa dressing.



Har du lyst å prøve deg på et kjøttfritt alternativ? Prøv disse sammen med quinoa, en god grønnsaks salat og en dressing med harrisa og yoghurt. Hverdagsmiddag i en fei.

Fremgangsmåten er veldig lik som med råmarinert laks, så her kan vi nesten si at du får to middager i en.



Nivå: Enkel      Tid: 30 minutter         Porsjoner: 4 stk

Du trenger:

300 gr Vegobullar

2 dl      quinoa

2 stk    gulrot

½ stk   brokkoli

1 stk    avocado

½ stk   agurk

2 stk    lime

2 dl      yoghurt naturell

2 ss     harrisa

Koriander



Slik gjør du:

  1. Kok quinoa etter anvisning på pakken.

  2. Skrell gulrot å rasp grovt sammen med brokkolien. Kutt avocado og agurk i jevne små terninger. Smak til med litt limesaft.

  3. Stek vegobullar i en stekepanne med litt olje til de er gjennomvarm 

  4. Bland sammen harrisa, yoghurt og saften av 1/2 stk lime. Smak til med litt salt.

  5. Server med quinoa, salaten og litt koriander.

Håper det smaker!


Denne saken er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no

Kokken & Konditoren_logo.png
Kokken & Konditoren_logo.png

Kontakt oss

E-post: post@kokkenogkonditoren.no

Telefon: 928 01 413

  • Svart YouTube Ikon
  • Instagram - svarte sirkelen
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Pinterest - svarte sirkelen

Ved å bruke kokkenogkonditoren.no, samtykker du i bruk av cookies. Les mer

© 2019 Kokken og Konditoren AS