Vegobullar med quinoa og harrisa dressing.

Har du lyst å prøve deg på et kjøttfritt alternativ? Prøv disse sammen med quinoa, en god grønnsaks salat og en dressing med harrisa og yoghurt. Hverdagsmiddag i en fei.
Fremgangsmåten er veldig lik som med råmarinert laks, så her kan vi nesten si at du får to middager i en.
Nivå: Enkel Tid: 30 minutter Porsjoner: 4 stk
Du trenger:
300 gr Vegobullar
2 dl quinoa
2 stk gulrot
½ stk brokkoli
1 stk avocado
½ stk agurk
2 stk lime
2 dl yoghurt naturell
2 ss harrisa
Koriander
Slik gjør du:
Kok quinoa etter anvisning på pakken.
Skrell gulrot å rasp grovt sammen med brokkolien. Kutt avocado og agurk i jevne små terninger. Smak til med litt limesaft.
Stek vegobullar i en stekepanne med litt olje til de er gjennomvarm
Bland sammen harrisa, yoghurt og saften av 1/2 stk lime. Smak til med litt salt.
Server med quinoa, salaten og litt koriander.
Håper det smaker!
Denne saken er skrevet i samarbeid med – og publisert på plusstid.no